HTML

girls power-system

Friss topikok

  • DonJak: A derekad azóta rendbe jött gondolom, volt valami titkos módszered, vagy csak úgy elmúlt? :) (2012.12.18. 14:30)

Címkék

3 REJTETT OK,AZAZ A GABONA FOGYASZTÁSA ELHÍZÁSHOZ VEZET

2012.10.12. 19:35 Power System

LEFORDÍTOTTAM EGY CIKKET A GABONÁRÓL ,A BENNE LÉVŐ GLUTÉNRŐL.MINDEZEK SZERVEZETRE GYAKOROLT HATÁSÁRÓL .(Forrás: http://nograiner.com/171/3-hidden-ways-wheat-makes-you-fat#more-171)

A gabona a mindennapjaid része.

 Ha egyszer megtanulod ,

hogyan leszel  túlsúlyos a gabonától látni fogod,

hogy  a gabona elhagyása=fogyás.

A glutén mentes diéták  divatosak, de nem csak a Glutén a probléma.  3 rejtett oka van annak, hogy miért a  Glutén a legnagyobb faktor  az  elhízás,  a cukorbetegség,szívbetegség, rák,elmebaj, depresszió és a többi  modern  civilizációs betegség kailakulásában.

 

 

3 rejtett út, amiért a gabona kövérré tesz

Ez  nem ugyanaz a gabona, mint amiből a nagymamáink készítették a kenyeret. Ez mérgezett gabona-tudományosan manipulált élelmicikk ,amely az elmúlt 50 évben fejlesztettek ki.

 

Ez az új modern gabona ugyanúgy néz ki , mint a nagyanyáink korában, de 3 fontos tekintetben eltérő,ami elhízáshoz, cukorbetegséghez, rákhoz, elmebajhoz  ,stb vezet.

  1. Tartalmaz keményítőt --amylopectin A,ami a elhízást okoz
  2. Tartalmazza a glutén egy olyan formáját, amely gyulladásokhoz vezet
  3. Tartalmaz egy olyan gyógyszert,amely függőséget  okoz , ebből kifolyólag vágyakozol az étel után, így még többet eszel

 

Keményítő-amylopectin A

Ez a modern gabona magas szintem tartalmaz amylopectin-A  nevű keményítőt..Ettől lesz a kenyér szép ,nagy és kívnatos

Íme , a meztelen igazság. Két szelet teljes kiőrlésű kenyérszelet jobban megemeli a vércukorszintedet, mint 2  teáskanál cukor.

A Glutén 5 módon károsítja a szervezetet .

Itt van egy ezekből:

Hogyan okoz a Glutén fogyasztása elhízáshoz, szívbetegséghez, cukorbetegséghez, rákos betegségek kialakulásához?

A legnagyobb rizikót az okozza, hogy  a Glutén a gyulladást kiváltja, amely tűzként terjed  szét az egész testben. Ez károsítja a bélfalakat. Ettől az össze bélféreg és részben emésztett étel  részecske, amely a belekben található , átjut a bélfalon , az immunrendszer védtelenné válik ,elkezdi támadni az idegen anyagokat. Ez   folyamatos  gyulladásokhoz vezet,amely szívbetegséghez, elmebajhoz, cukorbetegséghez, rákos megbetegedéshez,stb..vezet.

 

Biztosan észrevetted már,hogy vannak ,olyan ételek,amelyekből akármennyit meg tudsz enni. Néhány szó a gyógyszerekről a gabonában.

Ezek a gyógyszerek többszörös problémát okoznak.  Ide tarozik a skizofrénia és az autizmus is. Emellett okoznak  étkezési függőséget, úgy mint az étel utáni vágyakozást és túlevést. Senki nem eszi magát túl brokkolival, de annál inkább keksszel vagy tortával.

Az a tény még veszélyesebb, hogy meg lehet gátolni ezen függő étkezési viselkedést és az étel utáni vágyakozást és csökkenteni a kalória bevitelt azzal a gyógyszerrel,amelyet az intenzív osztályon adnak olyan embereknek,akik túllőtték magukat heroinnal vagy morfiummal - amelynek a neve naloxone.  A túlevők 30% kevesebbet  esznek ,ha ezt a gyógyszert kapják.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://girlspowersystem.blog.hu/api/trackback/id/tr224845165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása