HTML

girls power-system

Friss topikok

  • DonJak: A derekad azóta rendbe jött gondolom, volt valami titkos módszered, vagy csak úgy elmúlt? :) (2012.12.18. 14:30)

Címkék

Algák-Immun Supreme powder and kapszula

2012.11.01. 18:01 Power System

Az algák Földünk legősibb életformájához tartoznak, körülbelül 3 milliárd éve léteznek. Az asztaxantin tartalmuk miatt – amely a világ egyik legerősebb antioxidánsa – átvészelték a legnagyobb hőmérséklet ingadozásokat, a szárazságtól egészen a jégkorszakig. Minden klímaváltozást túléltek. Alkalmazkodóképességük miatt alakult ki az emberi táplálkozáshoz elengedhetetlen, magas értékű alkotóanyag-tartalmuk. Már az aztékok és a maya-indiánok is kiegészítették étkezésüket a mikroalgákban megtalálható nagy mennyiségű növényi fehérjével.

Ezért hívták az „Istenek ajándékának”.

A mikroalgák a XXI. század teljes értékű táplálékát jelenthetik. Tökéletes arányban tartalmazza azt a 4000 tápanyagot, melyre szervezetünknek szüksége van.
Az összes természetes vitamint (A-tól K-ig), rengeteg ásványi anyagot és nyomelemet (kálium, kalcium, vas, magnézium, szelén, stb.), több mint 2000 enzimet, nukleinsavakat, kloforillt, animosavakat, zsírsavakat, különleges növényi hatóanyagokat, antioxidánsokat és a Q-10-hez hasonló koenzimet.

Spirulina vérnyomás-, vércukor- és koleszterincsökkentő, gyulladásgátló, izomregeneráló, anyagcsere-serkentő tulajdonságú.  300 %-al több kalciumot tartalmaz, mint a tej,  2300 %-al több vasat, mint a spenót, 3900 %-al több béta-karotint, mint a sárgarépa és 375 %-al több fehérjét, mint a tofu.  Növényi fehérjetartalma magasabb, mint 60 százalék.

Az A-vitamin a bőr, szem és porcok egészségéről gondoskodik, az E-vitamin az anyagcseréért felelős, a B1-vitamin a szív és keringési rendszer támogatója, a B2-vitamin a koenzimekért, a protein- és energia-háztartásért felelős, a B3-vitamin az idegrendszerért, a B6-vitamin az aminosavakat, immunrendszert, majd az összes szervet, az izomzatot támogatja, a B12-vitamin a vörösvértestek képződését segíti elő.

A természetes Asztaxantin  ötvenszer erősebb, mint a béta-karotin, hatvanszor erősebb, mint a C-vitamin, és ötszázötvenszer erősebb, mint az E-vitamin. Az Asztaxantin védőfunkciónak köszönhetően az algák akár több mint 40 évig is kibírják táplálék és víz nélkül, így a nyári hőséget vagy a téli, jeges hideget is átvészelik.

Felszívódása akár 95 százalékos is lehet, így szervezetünk minden összetevőjét hasznosítja.

A Chorella intenzív, teljes körű, sejtszintű méregtelenítést végez, lúgosítja a szervezetet és beállítja az optimális pH-szintet. A sérült sejtek regenerálódását segíti, és ösztönzi az őssejtek működését. A különleges napfényfarmokon nevelt mikroalgák egyedülállóan magas klorofiltartalommal rendelkeznek.

Vegetáriánusoknak is ideális táplálék, hiszen az összes esszenciális aminosavat és zsírsavat pótolja, ami a táplálkozásukból hiányozhat! A készítmény hatását három fázisban végzi: sejtszintű méregtelenítés, sejttáplálás,  sejtvédelem – Asztaxantin segítségével.

 

 

Munkában, sportban vagy a hétköznapokban túlterhelt embereknek ideális, hiszen az igénybevett sejtek energiaszükséglete többszörösére növekszik, s a megfelelő tápanyag és vitálisanyag bevitelét a mikroalgák biztosítják. A sejttáplálás minősége befolyásolja a sejtek öregedését. A vitális anyagok megfelelő bevitele gondoskodik a sejtekről, a jó közérzetről és felfrissülésről. Ezzel kimerültségünket kezelhetjük, és a sejtek regenerálódását elősegítve az öregedési folyamatokat is lassítjuk, bőrünk kisimult lesz, kisugárzásunk pedig utánozhatatlanul friss.

A mikroalgáknak semmilyen káros mellékhatása nem ismert!

 

Összegezve a készítmény a következő területeken hatásos:

  • Gyulladás, láz és fájdalom (ízületi fájdalom, fejfájás) csillapítása
  • Immunrendszer erősítése, vírusos, bakteriális és gombás fertőzések gyógyítása
  • Allergia, ekcéma, asztma kezelése
  • Pánikbetegség enyhítése
  • Alcheimer-kór, Szklerózis multiplex kezelése
  • Reflux, puffadás és gyomorégés megszüntetése
  • Fekély visszaszorítása
  • Székrekedés gyógyítása
  • Vastagbélgyulladás, Chron-betegség kezelése
  • Epekő oldása, vesebetegségek megelőzése
  • II. típusú cukorbetegség és magas koleszterinszint gyógyítása
  • Vérnyomás beállítás, vérrögképződés megelőzése
  • Csontritkulás megelőzése
  • Haj és köröm regenerációja, sejtöregedés lassítása
  • Rák elleni küzdelem
  • A várandós nők elsődleges fontosságú táplálék-kiegészítője
  • Szellemi és fizikai tevékenység növelése (akár a kávé kiváltója is lehet!)
  • Alvászavarok megszüntetése
  • Az emésztés segítése, lerakódott zsírsavak lebontása, fogyasztás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://girlspowersystem.blog.hu/api/trackback/id/tr474877477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása